Note de lansare

v0.14.16

Vizualizări salvate pentru clienți, programări și personal

Această lansare introduce Vizualizările salvate, o modalitate de a salva propriile liste filtrate și sortate de clienți, programări și personal, și de a le partaja cu echipa dvs. De asemenea, invitarea personalului și a clienților este mai simplă și mai clară, cu îndrumări la fiecare pas.

Caracteristici

  • Vizualizări salvate pentru clienți, programări și personal: creați propriile liste filtrate și sortate și salvați-le ca vizualizări reutilizabile, în format listă, split sau tablă.
  • Vizualizări private sau partajate: păstrați o vizualizare doar pentru dvs. sau partajați-o cu anumite roluri din echipă și fixați-vă favoritele în bara laterală pentru acces rapid.
  • Filtre, coloane și sortare dintr-o privire: bara de instrumente arată exact ce filtre, coloane și ordine de sortare folosește o vizualizare și evidențiază tot ce ați modificat de la ultima salvare.
  • Selectați și acționați asupra mai multor înregistrări: selectați înregistrări dintr-o vizualizare pentru a crea sarcini pentru toate deodată sau exportați exact pe cele alese.
  • Invitații ghidate: invitarea unui membru al personalului sau a unui client urmează acum pași clari și se încheie cu un rezumat al pașilor următori.
  • Invitație direct din pagina de detalii: acțiunea de invitare este acum disponibilă direct din pagina unui membru al personalului sau a unui client, nu doar din listă.
  • Invitații în așteptare dintr-o privire: pagina Invitații arată din nou câte invitații sunt în așteptare pe fiecare filă.
  • Stare de blocare a autentificării și deblocare: pagina de detalii a unui membru al personalului arată când autentificarea este blocată și permite personalului autorizat să o deblocheze.

Securitate și fiabilitate

  • Acces mai strict la datele personalului: informațiile despre personal sunt partajate acum doar la nivelul de detaliu pentru care fiecare utilizator este autorizat.
  • Procesare mai sigură a textului introdus: câmpurile de text personalizate sunt curățate și verificate mai consecvent înainte de salvare, reducând riscul de date incorect formatate.
  • Actualizări sigure în caz de conflict: când două persoane actualizează simultan starea aceleiași înregistrări, sistemul previne acum ca o modificare să o suprascrie pe cealaltă în mod neobservat.